Glava

OGLASI

paparica

oglasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klub paparica


POSTANITE ČLAN KLUBA PAPARICA!

Pristaši dobre, zdrave hrane in zdravega življenjskega sloga se združujemo v Klub Paparica. Član kluba lahko postane vsak državljan (fizična oseba) Republike Slovenije ali katere koli države Evropske unije.

Članarine ni.

Člani kluba imajo pri nakupu knjig založbe Debora prek spletne strani www.debora.si stalni popust v višini 10 %. Za morebitne dodatne popuste in ugodnosti bodo člani izvedeli sproti.

Vpišite se zdaj >>>

 

Spletna trgovina www.debora.si je povezana s spletno stranjo www.paparica.si. Ob registraciji (vpisu) v spletno trgovino www.debora.si ta prepozna obiskovalca, ki je prišel neposredno s spletne strani www.paparica.si. Sistem takega obiskovalca ob registraciji označi kot člana Kluba Paparica in od vpisa naprej mu pripada 10-odstotni popust na nakup vseh knjig iz spletne trgovine www.debora.si.

Vse obiskovalce spletne strani www.paparica.si, ki so že vpisani v spletno trgovino www.debora.si in bi radi postali tudi člani Kluba Paparica, prosimo, da nas o tem obvestijo po e-pošti na naslov info@paparica.si − s tem bodo postali tudi člani našega Kluba.