Glava

OGLASI

 

oglasi

 

 

 

 

PAPARIČKE

Fitnes naprave za otroke (1. del)

Fitnes naprave za najmlajše

Že zelo majhne otroke moramo primerno usmerjati v fizične aktivnosti. Še posebno v času slabega vremena se otroci ne morejo ukvarjati s fizičnimi aktivnostmi na prostem, zato je zelo primerno, če imamo v hišnem oz. stanovanjskem okolju vsak kakšno ustrezno, otrokom prilagojeno fitnes napravico. V tem našem prvem zapisu (in enem od redkih, če ne prvem slovenskem zapisu nasploh) bomo na kratko predstavili nekaj fitnes naprav, ki so primerne za otroke starosti nekako od dveh let naprej.

Zračni sprehajalecfitnes

Napravica je narejena iz trpežne plastike in penaste gume.

Za otroke od 2. leta dalje. Otročki lahko vadijo hojo svoji velikosti primerno na zabaven način.

Otroci lahko imajo svojo vadbeno opremo v svojem vadbenem prostoru.

Izdelek je visoko kakovosten in je primeren za uporabo v šolah, vrtcih in doma.

Otroški tekač

Naj se vaš razposajeni otrok premika ob vas na tem pisanem nemotoriziranem tekaču!
tekac
S to napravo lahko poskrbimo za varnost vašega otroka, medtem ko ga učimo osnov zdravega življenjskega sloga.

Naprava deluje na lasten pogon in je popolnoma varna. Ima računalniški zaslon, ki beleži podatke o treningu – čas v minutah in sekundah, celotno pretečeno razdaljo in porabljene kalorije. Primerna je za starost otrok 3-8 let.

Otroška tekalna steza je po obliki zelo podobna pravi tekalni stezi za odrasle. Otrok lahko vadi hkrati z nami. Ta barvita otroška tekalna steza otroka spodbuja, da ohranijo aktiven življenjski slog.

Srečni jahačrider

Ta napravica združuje gibanje nog in rok. Mladi jahaček poganja napravico z nogami, z rokami pa istočasno vleče krmilo k sebi. Sedež in krmilo sta mehko oblazinjena.

Naprava izboljšuje fizično stanje zgornjega dela telesa in pomaga pri koordinaciji gibov. Otroku omogoča popolno telesno vadb.

(Nadaljevanje v naslednjih Paparičkah.)

Avtor: Janislav Peter Tacol
Fotografije: Alibaba 2014